Over EDC Internet

EDC Internet bedenkt en beheert succesvolle concepten op het gebied van online erotiekwinkels en entertainment. EDC levert gebruiksvriendelijke en veilige online oplossingen voor consumenten, wederverkopers en affiliates. De website www.edcinternet.nl fungeert hierbij als thuisbasis. Op deze site vindt u links naar onze webwinkels en uitgebreide informatie over onze diensten en producten.

Complete service

EDC Internet beheerst de complete keten van online verkoop en entertainment. Van de realisatie en exploitatie van websites tot het verpakken en versturen van producten. EDC staat dus niet alleen garant voor een gedegen technische realisatie van online shops, maar is ook verantwoordelijk voor de afhandeling van bestellingen en betalingen. Een compleet, efficiƫnt en kostenbesparend pallet aan diensten dus. Dit is dan ook de reden dat onze klanten kunnen profiteren van messcherpe prijzen, zonder te hoeven inleveren op kwaliteit, snelheid, veiligheid en discretie.

Consumenten, zakelijke klanten en affiliates

Via www.edcinternet.nl helpen wij (potentiƫle) consumenten, zakelijke klanten en affiliates verder op weg.

Als u vragen hebt, dan kunt u te allen tijde vrijblijvend Contact met ons opnemen.

Voorwaarden, levering, betaling en vragen

Op deze website zijn de Algemene Voorwaarden opgenomen die gelden voor alle webwinkels die EDC Internet exploiteert. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies wat wij te bieden hebben. Ook staat op deze site vermeld welke partnerinstellingen wij hebben geselecteerd voor verzending en betalingsverkeer.

Headlines